OSUMO NOPEUTTAA MENESTYSTÄSI
Autamme yrittäjiä, kevytyrittäjiä ja yritysten avainhenkilöitä poistamaan riskejä, tekemään lisää rahaa ja hoitamaan erikoistilanteet tehokkaasti. Kaupallinen ja oikeudellinen osaamisemme tarjoaa sinulle polun kestävään menestykseen: on tärkeää että osaat minimoida riskisi samalla kun maksimoit onnistumisen mahdollisuutesi.
Menestyksen alla on jotain vielä tärkeämpää
Kun ihminen voi hyvin, hänen elämänsä tärkeimmät alueet ovat tasapainossa. Terveys, ihmissuhteet, toimeentulo ja inspiraation kohteet ruokkivat toinen toisiaan. Muutos yhdelläkin alueella vaikuttaa myös muihin alueisiin ja sitä kautta kokonaishyvinvointiin.
Osumon tavoite on auttaa ihmisiä toimeentulon alueella ja sitä kautta parantaa ihmisten kokonaishyvinvointia.

Kun autamme ihmisiä kasvattamaan myyntiään, poistamaan turhia virheitä ja riskejään ja ratkomaan virhe- ja riitatilanteet tehokkaasti pois päiväjärjestyksestä, autamme samalla ihmisiä alentamaan stressitasojaan.

Kun epävarmuuden ja huolen tunteet helpottuvat, astuu tilalle uutta energiaa, rauhallisen voiman tunnetta, joka säteilee myös ihmisen terveyteen, ihmissuhteisiin ja inspiraation kohteisiin.

Tämän takia haluamme nopeuttaa menestystäsi. Jotta sinulla olisi turvallisempi huominen ja voisit jakaa hyvinvoinnistasi myös muille sitä tarvitseville.

Valmennamme, konsultoimme ja koulutamme
Autamme ihmisiä, organisaatioita ja yrityksiä kasvattamaan myyntiään, tekemään parempia sopimuksia ja ratkaisemaan virhe- ja riitatilanteet tehokkaasti. Valmennamme, konsultoimme ja koulutamme sekä henkilökohtaisesti, että ryhmissä. Lisätietoa palveluistamme voit lukea tästä.
Keitä olemme?

Auvo Paananen, lakiekonomi

Kokenut talousoikeuden asiantuntija, joka auttaa yrityksiä, liittoja ja yhdistyksiä tekemään parempia sopimuksia ja selvittämään riitatilanteet mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asiakaskunta koostuu PK-yrityksistä ministeritason ja keskusjärjestöjen vaikuttajiin.

Puh. 0500 890 527
Sähköposti: info@osumo.fi

Marko Ikonen, myynnin ja markkinoinnin asiantuntija

Myynyt ja markkinoinut uransa aikana lähes 100 M€ arvosta erilaisia tuotteita ja palveluita. Ikonen auttaa yrityksiä saamaan lisää asiakkaita ja myyntiä ja on ollut mukana useissa menestyksekkäissä miljoonaluokan sopimusneuvotteluissa. Hänet tunnetaan tavastaan pitää loppuasiakkaiden tavoitteet tekemisen keskiössä luodessaan menestystä kaikille osapuolille.

Puh. 045 7871 2011
Sähköposti: info@osumo.fi

Mitä emme ole?
Vaikka Auvo on lakiekonomi, emme varsinaisesti ole lakimiehiä, emmekä asianajajia. Tästä seuraa luonnollisesti kolme asiaa:

1. Puhumme sinulle selkosuomea. Pidämme lakipulinan minimissä ja asiat helposti ymmärrettävinä. Tämä nopeuttaa asioiden hoitoa huomattavasti.

2. Emme voi avustaa sinua oikeudessa suoraan. Voimme tosin avustaa sinua myös oikeudessa toimimalla sinun ja asianajajasi taustavoimina.

3. Tavoitteemme on siis pitää sinut pois lakituvasta :). Se on sinun ja meidän yhteinen etumme. Mitä tehokkaammin ratkot virhe- ja riitatilanteesi, sitä enemmän säästät rahaa, aikaa, energiaa ja hermojasi. Ja sitä nopeammin pääset keskittymään jälleen ”oikeisiin asioihin”.

Emme myöskään väitä olevamme myynnin tai sopimusoikeuden jättiläisiä, jotka sormia napsauttamalla taikovat sinulle lisää rahaa ja kadottavat ikävät asiat pois horisontista. Mutta emme myöskään pidä kynttiläämme vakan alla. Olemme erittäin kokeneita ammattilaisia, hyviä siinä mitä teemme ja annamme käyttöösi kaiken osaamisemme ja kokemuksemme yli 20 vuoden ajalta.

Missio

Missiomme on auttaa yrittäjiä ja liike-elämän avainhenkilöitä menestymään, voimaan paremmin ja vähentämään stressiä ja tulevaisuuden epävarmuus-tekijöitä. Autamme asiakkaitamme poistamaan riskejä, tekemään parempaa tulosta ja mainetta, ja ratkomaan virhe- ja riitatilanteet mahdollisimman tehokkaasti ja vähällä rahalla.

Visio

Haluamme olla asiakkaidemme ja sidosryhmiemme arvostetuin ja luotetuin yhteistyökumppani. Haluamme olla se taho, jonka puoleen käännytään ensimmäiseksi, kun eteen tulee uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Arvot

Autamme ihmisiä voimaan paremmin ja menestymään sekä yritys- että omassa elämässään. Luomme jatkuvasti uusia tapoja, joilla parannamme ihmisten elämää ja nopeutamme heidän menestystään. Tuomme asiantuntemuksemme esille helposti ja nopeasti ymmärrettävässä muodossa.

Onhan sinulla jo Menestyjän aloituspaketti?

Menestyjän aloituspakettimme on hyvä lähtö turvallisempaan huomiseen.

Varmista oma pakettisi veloituksetta tästä linkistä.